Guild Wars

Jedná se o fantasy hru od americké společnosti ArenaNet. Vyšla v roce 2012 a řadí se mezi MMORPG hry. To znamená, že mluvíme o online hře, ve které se objevují i jiní hráči z celého světa. Zároveň si v ní prostřednictvím své postavy hrajete na hrdiny.
fortnite počítačová hra
Při výběru postavy máte hned ze začátku na výběr 5 ras. Jedním z nich je Člověk, ten myslím není potřeba dále představovat. Dále si můžeme vybrat Silvary. Tyto bytosti jsou hodně spjaté s přírodou, vzrůstově jsou menší než lidé a mívají zelenou až modrou barvu pokožky. Další rasou jsou Asury, ti jsou velmi roztomilí, vzrůstově odpovídají výšce trpaslíka a mají roztomilé dlouhé uši a velké oči. Obecně se o nich tvrdí, že jsou velmi chytří.
Dalším výběrem můžou být Norni. Je to severský národ, který svým vzhledem připomíná lidi. Jsou vysocí a uctívají ducha přírody. Další zajímavostí je, že jsou na sebe schopní vzít podobu zvířete. Poslední rasou na výběr jsou Charrové. Ti vzhledem připomínají kočkovitou šelmu. Mají velkou sílu a jsou národem, který má velmi vyspělou technologii.
Povolání už jsou obvyklejší.
Guardian– strážce, zachází dobře s mečem, a i dokáže využít magie
Ranger– hraničář, nejčastěji lukostřelec, který má při sobě vždy svého věrného mazlíčka
vítězství dětí
 Necromarcer – temný mág
Elementarista– mág, jehož čáry mají podobu přírodních živlů
Mesmer– iluzionista, který svých iluzí využívá na zmatení nepřítele
Thief– zloděj a zabiják, který je schopen zneviditelnit se
Engineer– inženýr, který využívá hlavně pistolí, pušek a granátů
Ve hře dostanete hned na začátku svůj osobní příběh, který se vám s přibývajícími levely pomalu otevírá. Mimo to máte širokou paletu možností co dělat. Svět je široký a o náhody zde není nouze, proto se nemusíte bát, že byste se nudili, a to i z toho důvodu, že hra má několik aktualizací, a navíc vybízí ke kooperativě.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup